1 Ağustos 2011 Pazartesi

LÖSEV'E DESTEK




ISPANAK 2000 yılında, İlkadım sokak No:14 GOP-Ankara adresinde, yani Vakıf binamızda doğdu. O zamanlar 5 anne ile çıkılan tek oda atölyemiz, Beslenme ve Kanser arasındaki ilişkiye dikkat çekmek için kurduğumuz çok minicik marketimizle faaliyet gösterirken, Nisan 2005’te 2 katlı mağazamıza taşındık. Bundan böyle çok daha zengin çeşitte organik ve doğal ürünle hizmet verebiliyorduk. Annelerimiz için hazırladığımız atölyelerimiz ve eğitimlerde kullandığımız seminer salonumuzla kendimizi de yenileyerek yolumuzda hızla ilerliyorduk.
Tedavi gören çocuklarımızın anneleri için verdiğimiz rehabilitasyon amaçlı meslek edindirme kursları, hem onların hem de tedavi gören çocuklarımızın yüzlerini güldürdü. Çünkü moral değerlerin tedavideki başarı oranlarını direk etkilediğini, bunun için ailedeki annenin, kadının yüksek bir moralle tedaviye yardımcı olması gerektiğini gördük.



diye anlatıyor kendini Ispanak sitesi.



Bizler Kıvanç ve Eren'in anneleri olarak. Lösev'e destek olmak adına isimlerini Efe ve Emir koyduğumuz iki bebek satın aldık.



Çocuklarımıza kardeşliği, paylaşmayı öğretmek ve bu sayede başka bir kardeşine bir ilaç, bir yiyecek, bir umut, mutluluk ve yüzlerinde tebessüm olmak adına bu adımı attık.



Bizler Emine ve ilknur. Tek sermayemiz, yarınlarımız olan evlatlarımız için sizlerinde el uzatmasını diliyoruz.



Birşey değişir, herşey değişir.


web adresi: http://www.ispanak.com.tr/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFA79D6F5E6C1B43FF3E9DC491BB11EB19

1 yorum:

  1. Canım arkadaşım İlknur un sayesinde ne kadar insana ulaşsak o kadar iyidir.
    Bizler de anneyiz ve bütün annelerin mutlu olmaya hakkı var !!!

    YanıtlaSil