14 Şubat 2012 Salı

Eren Kar ile Tanıştı




31.01.2012 istanbul bu kış karı dolu dolu yaşayacak gibi görünüyor.
Erenin kar ile tanışması için dolu dolu yağması ve sahil kesiminde tutmasını çok istemiştim. Bu ancak bir akşam nasip oldu ve bizde bu fırsatı kaçırmadık.
Eren kar'ı çok sevdi ve ailecek karla oynarken çok eğlendik.

Seni çok seviyoruz

3 yorum:

  1. Yaşadıklarınız size özel olmalı, herşeyi ne kadar da abartmışsınız.Her annenin her kadının her insanın; yaşadıkları da ailesi de çocuğu da yemekleri de özel ve güzeldir. Bence bu kadar teşhirciliğe gerek yok, hatta bana çok sıkıcı geldi (özellikle doğumgünü abartınız)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Fikrinize saygı duyuyorum. Benim için özel olan şeyler özelimde burasıda benim için özel çünkü evladım yıllar sonra buraya baktıkça benim bu yaşta onun için yaşadığım hevesleri heyecanları görecek. Bende annemin o yaşlarda yaşadıklarını düşüncelerini bilmek isterdim keşke bir yere yazsaymış diye düşünürüm.
    Tabi ki her kadının, insanın yaptığı yemekleride çocuklarıda özeldir buna karşı bir görüş yada yazım yok. Benim içinde benim evladım ve yemeklerim özel ve bunları bizi seven insanlarla paylaşıyorum.
    Burası bir blog herkes açabilir bu nedenle teşhirci bir durum olduğunu sanmıyorum.
    Doğum günü benim oğlum için hevesim, heyecanım, özenim her annenin olduğu gibi ve bunu benim gibi hevesli olan diğer annelerle paylaşmak adına buraya yazıyorum. Blog amacıda budur.
    Size sıkıcı geldi ise tekrar girmemenizi öneririm.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ne kadar sıkıcı gelmiş ki baya bi incelemişiniz :)
    ey

    YanıtlaSil